Skip to main content Skip to footer

Over Ons

Jouw ideale zorgbaan bij DuoZorg Flexpert!

Wij zijn DuoZorg Flexpert, expert in flexbanen. Wij zijn het interne flexbedrijf van Careyn, voorheen DuoZorg Uitzendbureau. Wij koppelen zorgmedewerkers (uitzendkrachten en zzp’ers) aan zorgbanen bij Careyn. Samen met de collega’s van Careyn zoeken wij naar oplossingen voor personele knelpunten. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met onze vestigingen in Spijkenisse en Utrecht.

Onze zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij bij Careyn werken, dit maakt werken bij DuoZorg Flexpert uniek. Door het bieden van flexoplossingen en het volledig benutten van de beschikbaarheid van flexibele zorgmedewerkers zorgen wij voor de juiste match. 

Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf een contractvorm te kiezen die past bij jouw talenten, wensen, mogelijkheden én persoonlijke situatie.

Met aandacht voor talentontwikkeling, zelfregie, echt luisteren én werkplezier maken wij werken in de zorg nog leuker en bieden wij de ideale zorgbaan!

Bestaat de ideale zorgbaan wel?

Ja, absoluut. Maar het komt niet uit de lucht vallen. Het is soms even zoeken en kijken wat er in jouw leven past. Of je neemt direct contact met ons op. Dat kan ook. Tijdens een kennismaking horen wij graag waar je blij van wordt. In het kort: Wij zorgen voor gave vacatures in de zorg. Jij bepaalt wat bij je past. Ideaal toch? Precies.

Je krijgt via een app toegang tot het medewerkersportaal waar DuoZorg alle openstaande diensten publiceert. Je stelt je eigen rooster samen door jouw diensten te kiezen. Heb je toch liever dat wij je inplannen? Dat kan natuurlijk ook.

Ga aan de slag met de zekerheid van goede begeleiding van DuoZorg Flexpert, eigen regie en een ruime keuze aan diensten.

5 redenen waarom jij kiest voor DuoZorg

1. Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoeveel je werkt. Zo kun je jouw zorgbaan perfect combineren met een studie en je privéleven. 

2. Je kiest via de handige app je eigen diensten en geeft zelf jouw beschikbaarheid aan.

3. Je krijgt extra arbeidsvoorwaarden die bij je passen: wekelijks salaris, ruimere verlofmogelijkheden, premievrij pensioen en contractvorm naar keuze.

4. Je gaat voor ontwikkeling, omdat je via onze DuoCademy ook bijscholing kan krijgen. Daarbij doe je werkervaring op doordat je op diverse afdelingen kan werken.  

5. Je ontvangt oprechte aandacht en veel waardering van DuoZorg: kleurrijk en professioneel flexbureau/uitzendbureau in de zorg.

Onze kernwaarden

Persoonlijk.

We willen je graag ontmoeten en helpen met jouw talentontwikkeling.

Nieuwsgierig.

We maken graag kennis met je, horen welke ontwikkeling je wilt doormaken en wat je werkplezier geeft.

Positief.

We vinden je een ZorgTopper en helpen je altijd verder.

Bewust.

We beseffen ons dat iedereen een eigen leven heeft en willen zorgen dat jij de zorgbaan krijgt die écht bij je past.

Dit zijn onze Flexperts

Heleen Poortvliet, manager

Jeanette Bosma, expert Flex a.i.

Wendy van der Mark, senior intercedent

Yvonne van Leeuwen, senior recruitment.

Team Spijkenisse

Merel van der Kemp, teamleider

Angela van de Merwe, intercedent

Caroline Breurman, coördinator nachtzorg

Christa Hogeboom, planner

Esther Stassen, administratief medewerker ZZP

Isaura Mirck, intercedent

Jennifer Luksen, planner

Jane Ras, intercedent

Karen Gillebaard, planner

Kirsten Verbaas, coördinator nachtzorg en intercedent

Noa van Everdingen, planner

Willeke Erkens, intercedent

Team Utrecht

Laurens Hulshof, teamleider

Barbel De Vlaminck, junior intercedent backoffice

Bart Meijers, intercedent

Dominique de Ruijter, intercedent

Fien Schoonderbeek, intercedent

Heidi Geurtsen, senior intercedent

Jorn Noordhof, intercedent backoffice

Kirsten van Schelven, intercedent

Marijke van der Plas, intercedent

Roos Roza, planner.

Simone van der Linden, senior intercedent

Stephanie de Zeeuw, intercedent

William te Morsche, intercedent.

 

Wij maken graag kennis met je

Kies jouw ideale zorgbaan

Vertel ons waar jij blij van wordt! Wij stellen jouw werkplezier voorop en vinden samen met jou dé perfecte zorgbaan. Daarna ga jij aan de slag op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Kies je via onze app de diensten die bij jou passen? Óf heb je toch liever dat wij je inplannen? Dat kan natuurlijk ook!

Zoek je een afwisselende werkplek of juist een vaste locatie? Optimale vrijheid of meer zekerheid? Deze vragen verdienen een goed antwoord. Omdat wij geloven dat werken in de zorg samen kan gaan met je sociale leven, een goede werk-privébalans en met veel (werk)plezier. Dus, zullen we kennismaken met elkaar? Bellen, mailen, het kan allemaal.